Magunkról


Big Garden Kft.
Dunaszeg
Bartók Béla utca 24.
9174
Adószám: 24182294-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-024411

Tel.: +36202542947
E-mail:
Web: http://www.big-garden.hu

Cégem 2006 óta foglalkozik kerttervezéssel, teljes körű kivitelezéssel és gondozással. Partnereimmel személyes és korrekt viszonyt alakítok ki. Új kapcsolataim jelentős számban az elégedett ügyfeleknek köszönhetők, mert ajánlanak ismerőseiknek. Magánembereknél és cégeknél egyaránt végzünk munkákat.

Cégünk az alábbi projektben vesz részt:

Pályázó neve BIG GARDEN Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe Minőségi szolgáltatás elősegítése a BIG GARDEN Kft.-nél
Szerződés száma GINOP-1.2.9-20-2021-05895
Támogatás mértéke 70%
Támogatás összege (Ft) 9 695 074
Összköltség (Ft) 13 850 106
Biztosítéknyújtásra köteles Nem
A projekt megvalósításának kezdete 2022.01.02.
A projekt fizikai befejezésének határideje 2022.08.31.
Projekt rövid összefoglalója:
A projekt célja a BIG GARDEN Kereskedelmi Korlátolt Felelosségű Társaság fejlesztése. Célunk, hogy a már lassan 10 éve működő mikrovállalkozás jövedelemtermelő-, verseny- és munkahelyteremtő képessége erősödjön, a helyben előállított termékek, és szolgáltatások mennyiségi és minőségi fejlesztésével, hozzáadott értékének növelésével. A térség szempontjából is célunk, hogy az innovációs készségek elsajátításával, a helyben előállított termékek piacra jutásának elősegítésével a vidéki lakosság életminősége javuljon és a helyi gazdaság fejlődjön. A projekt keretén belül elképzelésünk egy új gép beszerzése, mellyel nem csak kapacitásunk nő, hanem növelni tudjuk bevételeinket és csökkenteni a költségeinket. Ezen felül a vállalkozás szempontjából új tevékenységeket is tudunk végezni, mint pl.: előkészítő földmunkák. Az új géppel teherautót is meg tudunk rakni, nem kell bérrakodást fizetni. A helyi Dunaszegi Körzeti Általános Iskolával jó kapcsolatot építünk ki, a pályaválasztás előtt álló általános iskolások számára tevékenységünket, szakmánkat portfolió formájában be tudjuk mutatni. A későbbiekben számukra gyakorlati helyet, sőt munkalehetőséget is tudunk biztosítani.

A meglévő eszközparkunk még hiányos volt, melyet jelen pályázat segítségével igyekeztünk kiegészíteni az alábbi eszközökkel: Térkő lerakó fej: a lerakó fejjel lerakás max: 500m2/nap, mely a jelenlegi kapacitásunk 50-80 m2 / napot jelentősen meghaladja. Maga az eszköz a meglévő kotrógépünkre illeszthető, mely nem csak időt spórol, hanem pontosabb, precízebb munkát is eredményez. A HVZECO térkőrakó adapter, térkő rakó fej, a meglévő hordozógépen (hidraulikus kotró, homlok rakodó, targonca,..stb.) csatlakoztatva, a kis önsúlya miatt még minikotrókhoz is megfelelő. A mechanikus lerakás költséghatékony nagy termelékenységet biztosít. Automata, gyors és erőteljes eltolást biztosít a térkő futásirányának beállításához. A térkő lerakása minikotróval eddig akadályba ütközött a lerakófejek nagy önsúlya miatt. A hordozógép súlypontja kitolódott a térkősor és a lerakófej együttes emelésekor a távolabbi gémkinyúlásnál, és a gép felbillent. A kisebb tájépítőknek és alvállalkozóknak sokszor nincs nagyobb gépparkjuk. A HVZ-Eco áltla kisebb minikotrókkal is lehetővé válik a térkőrakás. A ''nagy testvér'' HVZ-Genius teljesítményével vetekszik a hagyományos, kifinomult hidraulikus vezérléssel : csak egy hidraulikus vezérlőkör lehetővé teszi a megfogó pofák fogók mozgását, beleértve a kövek automatikus kötésbe tolását is. Forgólézer: a kLeica Rugby sorozata a lézerszintezők és a forgólézer piacon egyedülálló teljesítményt garantál. A hedue és Leica Rugby építőipari lézereinek segítségével a munkavégzés magabiztossá válik, hiszen a műszerek teljesen automatikusan beállítják magukat. A munkavégzés 100%-os pontosságú, mellyel időt és költséget takarítunk meg. Leica MC200 Depthmaster: a Leica LMR360 lézeres vevő, mely kifejezetten dózerre való. Az LMR360 vevő mágneses vagy szorítóbilincses változatban kapható. A készülék erős LED fény segíti a gépkezelőt a helyes magassági szinte beállításában. A Leica detektor bármelyik a legtöbb piros lézerfényű forgólézerrel működik.

Megfelelő gépekkel rendelkezem a nagyobb volumenű munkák elvégzéséhez.
- 2 fűnyírótraktor, a nagyobb területekre
- 1 50LE traktor fűkasza és szárzúzó adapterrel
- 3 fűkasza, a nehezen megközelíthető területekhez
- 2 önjáró fűnyíró, kis kertekhez
- 1 multigép, síkelőkészítővel a professzionális fűmagvetéshez
- 1 Iseki sxg 323 ipari funyírótraktor
- 1 Gehl 1625 rakodó
- 1 Takeuchi TB 216
- 1 Takeuchi 8 t gumikerekes forgókotró
- 1 Takeuchi 3 t gumihevederes árokásó
- 1 Kramer 850 homlokrakodó
- 1 Mercedes Actros 3 tengelyes billencs
- 1 Wacker neuson 6555 lapvibro